Scootertocht 25 augustus 2015

Hoe mooi kan het Sloterpark in Amsterdam-West zijn.

Op 25 augustus was weer de jaarlijkse scootertocht. Om half twee hadden de deelnemers zich al verzameld in de coffeecorner van Reade. Het was nog even afwachten of de weergoden met ons waren, maar we hadden toch wel erg veel geluk want het bleef droog.  De zon kwam ook nog achter de wolken vandaan, dus de dag kon niet meer stuk. Om kwart over twee gingen we op pad. We hadden een gezellig clubje bij elkaar.  Agnes, Henk en Cathy stonden al te wachten met de lekkernijen.  Marianna had in Agnes haar keuken de broodjes gesmeerd, dus het feest kon beginnen. Er was van alles te smikkelen en te drinken.

Ondanks het stormachtige weer was het toch een gezellige middag.  Om vier uur gingen we weer huiswaarts en om zes uur barstte het noodweer los, zo als voorspeld door de weergoden van de tv.

 


Wie heeft er zin in een picknick???

De VRA organiseert op 25 augustus een scootertocht naar de Sloterplas.

Eigen bijdrage is € 5,-

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security