Oproep voor redactieleden

redactie– Oproep voor versterking van de redactie 

Binnen twee maanden 2 edities VRA-Nieuws samen stellen is een hele klus, vooral als deze taak op twee, overigens, sterke schouders rust. Maar ook deze editie is weer gevuld, naar ik hoop met interessante onderwerpen. Hoewel er zich na de laatste ALV op 19 november zich een kandidate heeft aangemeld, blijft het bestuur zoeken naar versterking van de redactie. Onder een aantal van ruim 500 leden moet er toch wel een interessante schrijver of schrijfster schuilen.
Ben je zoekende naar jouw talent, probeer het schrijverstalent uit ; wil je je graag inzetten voor het verenigingsbelang, meld je aan
.
Ook wanneer je enkel een interessant artikel hebt gelezen, stuur dat dan in.

Overigens, dit mag zeker ook met de computer zijn. Dus kom uit je schulp.

In de vorige editie stond een interessant interview. We zijn nieuwsgierig of andere VRA leden interesse hebben in deze behandelmethode. Reacties graag naar het secretariaat.

Van diverse (ex)leden hoorden we de afgelopen tijd, dat ze de inhoud van het VRA-Nieuws niet meer leuk vonden. De inhoud was te serieus, er werd niet voldoende informatie voor de reumapatiënten geschreven, je kon nooit meer om de inhoud lachen enz. enz. Dus, we hebben de inhoud wat verluchtigd en ook weer reuma gerelateerde onderwerpen geplaatst. Het VRA-Nieuws is voor ons allen en laten we dit aanvullen door te zeggen DOOR ONS ALLEN.

 

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security