READE APP

READE APP

Reade is bezig met het ontwikkelen van een app voor mensen met reuma. De app is bijna klaar en daarom zijn we op zoek naar Reumapatienten die het leuk vinden hun mening te geven over de app. U draagt dan bij aan de verdere ontwikkeling van de app.

app-mobile-300x261Waarom een app?

De app maakt het mogelijk dat u thuis op uw smartphone korte vragenlijsten kunt invullen, die U automatisch en beveiligd kunt delen met uw arts. Deze informatie is van groot belang voor uw reumatoloog gedurende uw behandeling! Zo hopen we de reumazorg te verbeteren en mogelijk de wetenschap een stapje verder te helpen.

Locatie:

Het testen van de app zal plaats vinden in Reade, Dr. Jan van Breemenstraat 2, Amsterdam. Data en tijden volgen nog.

Interesse?

Geef uw naam en contactgegevens door aan de VRA Marianne Walma (vra@reade.nl) of bel 06-20436050

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security