Wijzigingen bij Sportcentrum Reade

 

[important]

 

logo_casaMet ingang van 1 juli 2016 zijn de sportactiviteiten van voormalig Sportcentrum Reade anders georganiseerd en aangeboden worden. Belangrijkste aanleiding is het stoppen met het huren van het zwembad in Sportplaza Mercator. Dit doet Reade om bedrijfsmatige redenen. Daarnaast zijn een deel van de activiteiten verplaatsen naar de sportfaciliteiten op de locatie Overtoom.


Wijzigingen therapie bad in Sportplaza Mercator

Het aanbod in het warme water in Sportplaza Mercator wordt overgedragen aan Sportplaza Mercator zelf. Voor de zwemmers betekend dit concreet dat hun abonnementen overgaan naar Sportplaza Mercator.
Voor aangepaste zwemtijden van de groepen, de deskundige begeleiding zie de site van Sportplaza.


Wijzigingen bij de READE locaties

Het aanbod in de zaal en in de fitnessruimte op de Jan van Breemen locatie wordt alleen nog in de ochtend aangeboden op de manier die u gewend bent, met dezelfde tarieven. Het middag programma wordt verplaatst naar de ochtend of naar de locatie Overtoom (bijvoorbeeld de tafeltennis/badminton). De Zumba stopt helemaal. De maandagavond groep van Peter wordt ook verplaatst naar de Overtoom. De dinsdagavondgroep van Marianne blijft bestaan op de Jan van Breemen locatie.

Afdelingsmanagement CASA Reade

[/important]

 

 

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security