Wijzigingen bij Sportcentrum Reade

 

[important]

 

logo_casaMet ingang van 1 juli 2016 zullen de huidige sportactiviteiten van Sportcentrum Reade anders georganiseerd en aangeboden worden. Belangrijkste aanleiding is het stoppen met het huren van het zwembad in Sportplaza Mercator. Dit doet Reade om bedrijfsmatige redenen. Daarnaast wil Reade een deel van de activiteiten verplaatsen naar de sportfaciliteiten op de locatie Overtoom.


Wijzigingen therapie bad in Sportplaza Mercator

Het aanbod in het warme water in Sportplaza Mercator wordt overgedragen aan Sportplaza Mercator zelf. Voor de zwemmers betekend dit concreet dat hun abonnementen overgaan naar Sportplaza Mercator.
De zwemtijden van de groepen, de deskundige begeleiding en de huidige prijzen blijven zoveel mogelijk gehandhaafd.


Wijzigingen Jan van Breemen locatie

Het aanbod in de zaal en in de fitnessruimte op de Jan van Breemen locatie wordt alleen nog in de ochtend aangeboden op de manier die u gewend bent, met dezelfde tarieven. Het middag programma wordt verplaatst naar de ochtend of naar de locatie Overtoom (bijvoorbeeld de tafeltennis/badminton). De Zumba stopt helemaal. De maandagavond groep van Peter wordt ook verplaatst naar de Overtoom. De dinsdagavondgroep van Marianne blijft bestaan op de Jan van Breemen locatie.

Afdelingsmanagement CASA Reade

[/important]

 

 

 

x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →