Picknick & Eetclub

PICKNICK

De traditionele VRA picknick ipicknicks al geweest als deze editie bij u op de deurmat is gevallen. Op 30 augustus zijn we met elkaar gezellig wezen picknicken aan de boorden van de Sloterplas. Oh, Oh, Oh, wat is het daar mooi. Schitterende bomen, planten, struiken, vissen, kabbelend water, frisse wind,vergezichten en onderlinge gezelligheid.

Er hadden zich ruim 20 VRA leden vooraf aangemeld, al dan niet om mee te doen met de benenwagen, fiets, autoped, scootmobiel of (elektrische) rollator.  We gingen er van uit dat de weergoden ons goed gezind zouden zijn.

Van Agnes Jongkind kregen we weer de faciliteit om van haar modern maar praktisch ingerichte keuken gebruik te kunnen maken. Want altijd, op het laatste moment, moet er de laatste hand aan de verschillende versnaperingen gelegd worden. Op voorhand durft de redactie te stellen dat het weer een meer dan geslaagde picknick met sightseeing is geweest.


EETCLUB

uitetenOp donderdag 20 september om 18.30 uur a.s. gaan we weer eten met de eetclub. Dit keer gaan we naar De Taanderij op Marken. Hier is onlangs de echtgenoot van Nathanja een mooi en goed restaurant begonnen. Dit gaan we dus een keer uit proberen. Wil je mee? Meld je dan wel even aan bij Marianne.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security