De Eetclub

De Eetclub. Op 20 september 2016 was het weer zover..taanderij

Ditmaal zijn we bij de  Taanderij op Marken geweest , dit restaurant is onlangs overgenomen door Nathanja en Erwin Altena. Nathanja (is al jarenlang lid van onze vereniging) en haar man hebben het natuurlijk verbouwd en hebben er een gezellig en smaakvol restaurant van gemaakt.

taanderij2Het eten was heerlijk en zag er goed verzorgd uit.
Kortom het was een geweldige avond.

We waren met 12 leden, dus het was een heel gezellig en intiem ploegje. VRA leden die als vrienden elkaar culinair ontmoeten.

Beslist een aanrader. Dus hebt u iets speciaals te vieren ga dan eens op het voormalig eiland in de Zuiderzee een kijkje nemen en laat je gastronomisch door Erwin en Nathanja verwennen. Wij hebben in ieder geval genoten.

Een blij eetclublid.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security