Kantoor Cliëntenbelang in Amsterdam-Oost

Op woensdag 26 oktober 2016 werd de nieuwe kantoorruimte van Cliëntenbelang in Amsterdam-Oost officieel in gebruik genomen.

De genodigden werden verwelkomd door mensen in een knalrood kostuum die ons via een rode loper naar het kantoor begeleidden. Er waren veel gasten die allemaal lid zijn van Cliëntenbelang. Onze vertegenwoordigster Renny van Delden was ook van de partij. Er was een gastspreekster dr. Machteld Huber uit Limburg die een lezing hield over “Mijn Positieve Gezondheid.” Dit is een heel interessant onderwerp en wij komen er in het volgende VRA nieuws uitgebreid op terug. Momenteel hebben we nu geen beelden om het een en ander uit te leggen. Maar u houdt het van ons tegoed.kantoor-clientenbelanglezing-dr-huber

 

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security