Wereld Reumadag 2016

Wereld Reumadag Op 12 oktober hadden we in 3 verschillende ziekenhuizen onze VRA stalletjes ingericht.

Hans en Reina zaten in het Slotervaartziekenhuis. Jolanda en Marianne zaten in het O.L.V.G. (Lucas). Monique zou ’s morgens in Reade zitten en zou ‘smiddag afgelost worden door Marlies.

We hadden er allemaal zin in om te proberen nieuwe leden te werven, maar omdat het vreselijk stil was in de ziekenhuizen zijn we allemaal onverrichter zake naar huis gekeerd.

In Reade was het erg gezellig en Monique heeft de meeste kerstballen verkocht. Deze kerstballen hebben we van het Reumafonds gekregen om te verkopen voor € 5.00 per stuk, waarvan € 3.50 voor onderzoek naar Artrose gaat en € 1.50 naar de VRA.

Ook hadden we een petitie bij ons voor het Zorgfonds, dit werd wel goed gevuld met namen, maar leden werven ho maar.

Om half twee waren Jolanda en Marianne weer terug in Reade waar ze tot 16.00 uur gezeten hebben, ook Marlies was van de partij, zo werd het toch nog gezellig.

Naar aanleiding van het gezellige samen zijn in Reade hebben we besloten om heel gauw weer een keer in Reade te gaan zitten om alsnog nieuwe leden te werven.

reumafonds-90jaarHopelijk zal het dan wel wat zoden aan de dijk zetten. Kent u iemand in uw omgeving met reuma, probeer hem of haar te motiveren om ook lid te worden van onze gezellige vereniging.

Ons motto is “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd”. Zegt het voort, zegt het voort.

 

 

Reumafonds_ism_RGB

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security