Jong en reuma? Ontwikkel je talent tijdens Vuurslag!

Jong en reuma? Ontwikkel je talent tijdens Vuurslag!
Je hebt reuma en zit vol ambitie. Maar hoe vertaal je die ambitie in een uitdagende studie of in die ene leuke baan?
Versterk jezelf! Kom op zaterdag 8 april naar het gratis event Vuurslag in Baarn, Utrecht. Volg tussen 13.00 en 16.30 uur inspirerende workshops voor jongeren tussen de 16 en 30 jaar op het gebied van acceptatie en commitment, beeldvorming, netwerken, creativiteit en mindfulness.

Reuma heeft een grote impact op je leven, zeker wanneer je jong bent en nog een groot gedeelte van dat leven voor je hebt. Met Vuurslag wil ReumaZorg Nederland, de landelijke reuma patiëntenorganisatie, jou stimuleren om je ambities op het gebied van studie en werk waar te maken.

Waar ben je goed in? Hoe ziet een ander jou? Hoe werkt ‘netwerken’? Waar vind je je creativiteit? Hoe kan je mindfulness inzetten voor het accepteren van jezelf?

Ga op zaterdag 8 april samen met andere jongeren op zoek naar jouw antwoorden en volg verschillende workshops. Neem gerust (gratis) ook je partner of een (meerdere) introducé(s) mee, maak er een leuke dag van en keer opgeladen met nieuwe inzichten, tips en tricks weer huiswaarts. Kijk voor alle informatie op: Vuurslag
Verleden heb je, toekomst moet je maken!

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security