DagjeUit! 26 april Bloesem Boottocht Betuwe

Bloesemtocht.

Op woensdag 26 april 2017 had het reiscomité onze jaarlijkse Dagje Uit georganiseerd.

Door een goede reclame, mond tot mond en schriftelijk, was er een overweldigende belangstelling voor deze tocht. De reis per bus ging naar Leerdam waar we op een vlotte manier ingescheept werden. Het was dat ons schip maar 120 vluchtelingen uit de dagelijkse sleur kon herbergen, anders hadden we aan drie touringcars niet genoeg gehad. Nadat de inschrijving was geopend, werd na twee weken al duidelijk, tot onze grote schrik, dat er een derde touringcar aangerukt moest worden. Dit vormde geen probleem volgens Martien echter het schip was niet groter. Er is dus een aantal VRA leden teleurgesteld omdat ze graag mee wilden maar te laat waren om in te schrijven. We hebben vier uren gevaren over de rivier de Linge.

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security