Dringende oproep: Reumanifest

Dringende oproep

Fysiotherapie is onmisbaar voor een grote groep reumapatiënten en moet vergoed worden vanuit de basisverzekering. Dat staat in ons Reumanifest dat vele wetenschappers en behandelaren al ondertekenden. De Tweede Kamer besluit binnenkort over de basisverzekering voor 2018. Help ons en onderteken ook het Reumanifest! 

ONDERTEKEN HET REUMANIFEST

Reumanifest

Veel mensen met reuma zijn beperkt in hun dagelijkse functioneren. Om zelfstandig aan het werk te blijven en mee te draaien in hun gezin hebben nu ongeveer 700.000 reumapatiënten fysiotherapie; sommigen vaak en anderen incidenteel. Voor al deze mensen kan fysiotherapie het verschil betekenen tussen werken en waardigheid of thuis zitten, thuiszorg en zelfs ziekenhuisopname.

Het positieve effect van fysiotherapie wordt wereldwijd door de medische praktijk erkend. Dat fysiotherapie voor reumatische aandoeningen, op een enkele uitzondering na, niet meer wordt vergoed uit het basispakket is dan ook onbegrijpelijk. Fysiotherapie is essentieel voor mensen met reuma, het werkt en bespaart zorgkosten.

Via onderstaande link op Internet, kunt u dit Reumanifest, een initiatief van het Reumafonds, ondersteunen.

 Onderteken het Reumanifest voor de vergoeding van fysiotherapie
 
Fysiotherapie is onmisbaar voor een grote groep reumapatiënten en moet vergoed worden vanuit de basisverzekering. Dat is onze mening en daarom schreven wij het Reumanifest. Ook u kunt meehelpen in onze strijd, door vandaag nog het Reumanifest te ondertekenen!

 

  JA, IK ONDERTEKEN HET REUMANIFEST  
 Meer en snel nieuws van het Reumafonds? Meldt u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security