‘Elke stap telt’ – wandeltraining

‘Elke stap telt’: ook voor u!

DE EERSTE informatie BIJEENKOMST IS DONDERDAG 28 SEPTEMBER 2017
om 16.00u  bij Reade loc. Jan van Breemenstraat 2, Amsterdam

Start wandelgroep : vanaf 5 oktober om 16.00u

kosten € 25,-

Aanmelden en info bij sportconsulent Reade  via sportloket@reade.nl of T:020-2421980


Elke stap telt; een unieke combinatie van sportiviteit en gezelligheid

Een stappenteller, persoonlijke opbouwplannen, verbeteren van de conditie, samen wandelen en gezelligheid. Het zijn enkele ingrediënten van het succesvolle wandeltrainingsprogramma ‘Elke stap telt’.

In tien weken tijd je conditie zo verbeteren dat je een paar km of zelfs 20 km kan wandelen. Dat is in het kort het doel van ‘Elke stap telt’. Het wandel programma is voor iedereen verschillend. Iedere  deelnemer werkt op zijn/ haar eigen niveau aan de conditie.                                                             

 Voor de eerste wandel bijeenkomst wordt er een wandeltest afgenomen en per deelnemer het instapniveau bepaald en krijgt iedereen een stappenteller en een individueel opbouwprogramma.

Naast het opbouwen van de conditie, is het ook heel gezellig om mee te doen. Wekelijks komen alle deelnemers bij elkaar om hun nieuwe weekschema op te halen, ervaringen uit te wisselen en samen een mooie wandeling te maken. Zo ontmoet je andere deelnemers en kun je afspreken om ook gedurende de week samen met iemand te wandelen.

Tijdens een aantal bijeenkomsten wordt er ook voorlichting gegeven over gezondheid gerelateerde onderwerpen, bijvoorbeeld over een actieve leefstijl, gezonde voeding, juiste wandeluitrusting, regulier sportaanbod of natuurbeleving. Een unieke combinatie van sportiviteit en gezelligheid!  

Nieuwsgierig? Neem contact op met Marianne, 06-20436050

Peter Robben,  Sportbegeleider/gewichtsconsulent Reade

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security