Van de penningmeester en redactie

Van de penningmeester

Dit keer een positief bericht van de penningmeester.    We hebben de lumpsum van het Reumafonds (€ 10 per lid) ontvangen en de toezegging gekregen dat we voor verschillende activiteiten een vergoeding krijgen. Er zijn zelfs nog enkele leden die alsnog de contributie hebben betaald. De mensen die het nog niet betaald  hebben, hebben wij noodgedwongen, zoals dat in de statuten verwoord is, moeten royeren. 

Marianna


Van de redactie

Vakantietijd, mooie tijd. Maar de schoolvakantietijd was weer in drie regio’s verdeeld. Hierin ligt de oorzaak dat het VRA-Nieuws een week later bij u in de brievenbus lag. Maar is hierdoor nu toch weer mooier dan u gewend bent.

De geplaatste foto’s of sfeerbeelden van de maanden september en oktober zijn door de redactie met zorg gekozen. Het onderwerp van oktober heeft ook te maken met bierfeesten en bieryoga. Van dit laatste hebben we een klein item gemaakt voor dit blad. De u bekende prins Bernhard dronk in de ochtend altijd 2 Deutsche biertjes en is er heel oud mee geworden. Natuurlijk is dit geen reclame voor bier maar het geeft wel aan, dat ieder mens uniek is qua lichamelijk gestel en dat haar of zijn lichaam behoefte heeft aan bv een biertje.

Verder hebben we diverse onderwerpen, informatief, interessant en soms wat grappig. Laat de informatie op je inwerken en doe er je voordeel mee. Mocht je de beschikking hebben over internet, maak hier dan gebruik van. Met betrekking tot reuma, in velerlei vorm, is dit medium een rijke bron van informatie.

We wensen jullie veel leesplezier.

De redactie.

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security