Enquête aangepaste vakanties

Voor de Master Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam doe ik momenteel onderzoek voor een externe opdrachtgever genaamd WheelsB&B.  WheelsB&B is een platform waar aangepaste vakantieaccommodaties worden aangeboden voor rolstoelgebruikers.

Als je in een rolstoel zit of slecht ter been bent is het ingewikkeld om een geschikte accommodatie te vinden. Er is veel meer nodig dan een woning op de begane grond of een lift. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat er geen drempels in de accommodatie aanwezig zijn en ook hangbeugels bij het toilet zijn een must. Om deze reden biedt WheelsB&B enkel en alleen accommodaties aan die voor rolstoelgebruikers relevant en betrouwbaar zijn.

Omdat WheelsB&B een startup is, wil ik hen door middel van dit onderzoek advies geven over hoe zij hun doelgroep het beste kunnen aanspreken en bereiken. In het onderzoek zullen vragen worden gesteld over de behoeftes van de respondenten met betrekking tot vakantie accommodaties. Om hier het beste inzicht in te krijgen is het van belang dat de respondenten zelf rolstoelgebruikers zijn of weleens op vakantie gaan met een rolstoelgebruiker.

Voor extra informatie kunt u terecht op de site van WheelsB&B: www.wheelsbnb.com

Floor Bak

Bent u rolstoelgebruiker of gaat u weleens op vakantie met een rolstoelgebruiker? En wilt u graag zonder zorgen op vakantie? Door uw hulp kan het vinden en boeken van vakantieaccommodaties voor rolstoelgebruikers worden vergemakkelijkt.

Help mee en vul hier snel de enquête in!

 

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security