Nieuwjaarsreceptie 2018

Nieuwjaarsreceptie 2018

Ruim 50 mensen hebben gehoor gegeven aan de aan de leden van de VRA verstuurde uitnodiging tot het bijwonen van de nieuwjaarsreceptie op donderdag 4 januari jongstleden. Zo als gebruikelijk was er al een aantal leden ruimschoots op tijd, omdat ze de overheerlijke oliebollen en appelflappen niet wilden missen! 

Het voltallige bestuur was aanwezig en ze verrichtten hand- en spandiensten om het iedereen naar de zin te maken en om iedereen te nodige aandacht te geven. De reumahandjes werden voorzichtig geschud bij het geven van de nieuwjaarswensen. Het was een informele bijeenkomst zonder plichtplegingen.

De oliebollen, al of niet met poedersuiker, gingen er in als warme broodjes. Zo ook de licht mousserende wijnen en frisdrank. Marianne had de dag daarvoor weer haar best gedaan om overheerlijke oliebollen te bakken. Door lichamelijke ongemakken moesten Carla en Toon verstek laten gaan bij het bakken. Ina en Jan Molleman (Loenense Ina) werden bereid gevonden om assistentie te verlenen. Om 21.30 uur die avond waren de bollen en flappen gebakken, geteld, gekeurd en (be) proefd. De enkele mislukkeling werd rigoureus door Jan verwijderd, zodat er alleen producten waren van de hoogste kwaliteit.

Trouwens, het ledenwerven ging tussen de nieuwjaarswensen gewoon door. Ook oliebollen kunnen wervend zijn.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security