Onverwachte vakantie uitnodiging

Hongarije
Tijdens het Kerstdiner in Borchland vorig jaar kwam Leo van der Wiel (vriend van Jannie Blom) op ons af met de vraag of wij 10 dagen naar zijn camping “De Ommekeer” in Hongarije wilden komen. Hij heeft daar ook een B&B en daar mochten wij gebruik van maken. Wij waren hier wel erg stil van maar waren ook ontzettend blij met dit aanbod. We wilden drie dagen over deze reis doen, het is bijna 1500 km en zouden op 11 augustus in Felsöszentmarton, nabij de Kroatische grens, aankomen. Maar omdat we zaterdags in Oostenrijk geen kamer konden vinden, hebben we Leo gebeld en natuurlijk konden we een dag eerder komen. Nou het is een geweldige vakantie geworden. Leo heeft ons van alles laten zien. Hij heeft ons echt in de watten gelegd want de B&B werd een geheel verzorgde vakantie met alles erop en eraan. Het weer was elke dag ruim 30 graden. We hebben elke dag heerlijk in het privézwembad gedobberd. Eerst nam hij ons mee naar Szigetvar, waar de thermaal baden zijn, ook nog even het monument laten zien van de vriendschap tussen de Hongaarse leider en de Turkse Sultan. Tussen de middag werden we getrakteerd op een heerlijke lunch. De volgende dag gingen we naar Sellye, daar hebben we ook een thermaal bad gezien en heerlijk koffiegedronken. Zondags moesten we om half acht al in de auto zitten want we gingen naar de markt in Pecs. Op deze markt werden ondermeer puppy’s verkocht vanuit de kofferbak van de auto’s. Oh, wat is dat moeilijk om niet zo’n schattig klein diertje mee te nemen. Met de scootmobiel en de fiets (die hadden we meegenomen) zijn we naar de rivier de Drava gereden, een half uurtje bij de camping vandaan. Toen kwam Leo met het idee om hier in de buurt een kuurreis voor de leden van de VRA te organiseren. Wij werden hiervoor steeds enthousiaster en hopen dat we het in maart 2019 dus kunnen realiseren.
Leo, wij willen je vanaf hier nogmaals bedanken voor de geweldige vakantie die je ons bezorgd hebt.
Gerdus en Marianne


Kuurreis Hongarije

Omdat Gerdus en ik zo’n heerlijke vakantie in Hongarije hebben gehad en Leo het idee opperde om eventueel in Hongarije samen een kuurreis te organiseren, hebben we al naar de mogelijkheden gekeken en georiënteerd. In Hongarije zijn legio mogelijkheden om te kuren, van duur tot goedkoop. Nu is mijn vraag of er mensen zijn die in maart 2019 mee zouden willen om een week heerlijk te ontspannen. We proberen de prijs onder de € 500 te houden, inclusief vlucht, transfer, verblijf, eten en Thermaal baden.
Zie bijgaand formulier.
Marianne

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security