Van het bestuur

Van de voorzitter

Beste Mensen.

Het 40 jarig jubileum van de VRA was een groot succes en door velen van U bij gewoond. Nadat iedereen binnen was en koffie met gebak hadden genuttigd, begon het wel bekende Amsterdamse Zwanenkoor met een daverend optreden en konden alle aanwezigen mee zingen met de bekende Amsterdamse liedjes. Na hun eerste optreden, konden de aanwezigen aanvallen bij de BB die ook deze keer rijkelijk was gevuld met vele delicatessen. Het is alleen jammer dat we het niet iedereen naar het zin hebben kunnen maken want er is er altijd wel iemand die ontevreden is.

De themadag over het WMO op 4 juni was druk bezet en erg interessant.  Het was  jammer dat de organisatoren en vrijwilligers de achtergelaten rotzooi zelf moesten opruimen. Vrijwilligerswerk is vaak ondankbaar werk!

De zomer is begonnen, de eerste warme dagen zijn al achter de rug. Dus voor iedereen een fijne vakantie periode toe gewenst.  Terwijl ik dit schrijf is ons Dagje uit, naar het Museum oude ambachten in Terschuur al weer achter de rug.

Hans Beglinger


Van de penningmeester en de secretaris

Er zijn toch nog leden, die de contributie van € 20,- niet hebben voldaan. Hierbij dus een laatste oproep tot betaling.
Anders scheiden zich onze wegen m.i.v. 01-08-2019.

De jubileumviering was een groot succes. Vele leden togen zaterdag 11 mei 2019 naar Borchland, Amsterdam-ZO. Het Zwanenkoor was al vroeg aanwezig om het koor en geluidsinstallatie te “stemmen”. Met wat vertraging begon het koor om 13.30 uur uit volle borst te zingen en er werd actief meegezongen. Dit was een groot succes. Mogelijk dat we bij het volgende jubileum weer een beroep op hen kunnen doen.

Ter ere van de 70e verjaardag van Marianne de penningmeesteres, is door Ruth een prachtig gedicht geschreven en voorgedragen. Onze Marianna werd even in het zonnetje gezet, dit was welverdiend.

Op veler verzoek heb ik toch maar 2 bussen geregeld, zodat we naar Terschuur konden. Het was weer een hele belevenis om te zien hoe het er in onze jeugd aan toe ging. Ina Kahlman heeft een mooi verslag gemaakt. Echter, de kleine bus viel uit door technische problemen. Veel over en weer gebel met de busmaatschappij. Maar na drie uur wachten op een bloedheete terras kwam er uitkomst. De directeur kwam persoonlijk om een paar van ons op te halen. De overgeblevenen gingen in twee taxi’s naar huis.

Van de directeur hebben we ook een drankje aangeboden gekregen.

Eén van onze leden, Engeltje, werd door de warmte bevangen en is met een ziekenwagen naar het ziekenhuis in Amersfoort gebracht. Na een grondig onderzoek kon hij later op de avond door familie afgehaald worden. Gelukkig viel het weer mee. Engeltje en echtgenote, sterkte gewenst.

Mocht u nog met vakantie gaan, dan wensen we jullie veel mooi weer
en kom gezond weer thuis.

M & M


Van de redactie

De redactie beperkt zich tot het hoognodige en zegt iedereen dank voor de meerdere inzendingen. ’s-Woensdags op stap en zaterdags al de bijdrage van Ida Kahlman in de mailbox. De redactie houdt van bijdragen!

De redactie

x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →