Picknick 7 aug

Jaarlijkse P i c k n i c k

Op 7 augustus was de jaarlijkse picknick aan de Sloterplas georganiseerd. Het was wonder boven wonder droog, met zon en het waaide zeer matig.  
Echt picknick weer!                                     
 Nog niet eerder waren er zoveel deelnemers, namelijk
Aan de hand van het aantal aanmeldingen werd er eerst ingekocht, waarna bij Agnes, om de hoek, in de keuken de broodjes werden gesmeerd en belegd.                                                       
Ida en Chris verzorgden traditiegetrouw weer de fruitsalade. Sam, hun kleinzoon, heeft daarbij geassisteerd. Tijdens de picknick heeft Sam met zijn volgeladen karretje, de aanwezigen van hun “natje en droogje” voorzien.
Het liep allemaal gesmeerd en er was meer dan voldoende.
Monique is als EHBO-ster met haar koffer niet hoeven op te treden. Reden; plastic bestek. Mogelijk kan Monique de volgende keer de knijptang en de waterpomptang in haar koffer plaatsen, zodat ze ook haperende auto’s, rollators en rolstoelen kan repareren. Kortom, het was weer een zeer geslaagde happening.                                                           
Van de picknick is een schitterende fotoserie gemaakt, echter bij het ter perse gaan van deze editie waren de foto’s nog niet beschikbaar.                                      
Ze worden in de volgende editie geplaatst.

 

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security