Van het bestuur

Van de voorzitter

 Beste Mensen.
Een aantal leden van de VRA heeft onlangs een gesprek gehad met dames die een onderzoek doen naar de kwalijke gevolgen van het faillissement van het Slotervaart ziekenhuis in Amsterdam.  Dit onderzoek onder gedupeerde klanten gebeurde in opdracht van de regering.

Zoals in de voorgaande jaren heeft de heer Gerdus Walma, de redacteur van dit blad, de tijd gevonden en de moed opgebracht om de Nijmeegse vierdaagse met succes uit te lopen en dat voor de 40e maal! Marianne was meer dan trots op haar echtgenoot.

De Picknick aan de Sloterplas, begin augustus, was weer een gezellige happening en een daverend succes. Er was een groot aantal leden aanwezig.

Zoals ik eerder schreef we zouden ook deze zomer gaan profiteren van mooi weer, dat is echter mooi tegen gevallen. We zetten nu in op een mooie (Indian) nazomer.
En, vergeet  U niet mee te gaan met de Jordaanboot. Het  wordt dan ook weer een gezellige dagje uit voor de leden.

Hans Beglinger


Van de penningmeester en de secretaris

Daar zijn we weer!
Wat gaat de tijd snel. Eerst kijken we naar een mooie zomer uit en zo is ie alweer omgevlogen. Ik hoop dat jullie een mooie zomer gehad hebben. Het weer was erg wisselend, eerst bloedheet en dan weer regen en zo nu en dan een heerlijke dag.

Gerdus heeft voor de 40e keer de Nijmeegse vierdaagse uitgelopen. Een echte kanjer. van harte gefeliciteerd hoor met zo’n prestatie.  PROFICIAT Gerdus!

Heeft u klachten over de postbestelling van het VRA-Nieuws?
Er is ons ter ore gekomen dat de bestelling nogal hapert. Laat u het a.u.b. aan ons weten via ons nummer 06-20436050, dan kunnen we stappen ondernemen.

We hebben een heel gezellige Picknick gehad, de weergoden waren ons gunstig gezind. We hadden een opkomst van zo’n 30 mensen, leden en belangstellenden. Sam, kleinzoon van Chris en Ida, heeft de foerage verzorgd, hopelijk doet hij dat volgend jaar weer. Hartelijk dank voor deze inzet. Ida had gewoontegetrouw een heerlijk fruithapje samengesteld. Iedereen die zich voor de organisatie heeft ingezet, hartelijk dank. Tot ons verdriet zijn er nog steeds leden die hun contributie over 2019 nog niet hebben voldaan. Een automatische incasso is de oplossing en voorkomt veel administratieve rompslomp. Voor u is het een kleine moeite en voor ons een groot gemak.

Omdat het VRA-Nieuws niet op tijd kon zijn voor de tocht met de Jordaanboot op 5 september hebben we vele leden telefonisch benaderd. 80 mensen hebben zich spontaan en enthousiast aangemeld om weer een heerlijk dagje te gaan varen met muziek, zang, dans, eten en drinken. Met uw kleine bijdrage is dit mogelijk gemaakt. Er is één probleem; de gezelligheid moet u zelf maken. Er zijn nog een paar plekjes vrij.


Van de redactie

Weer een magazine volgeschreven, geknipt en geplakt met interessante onderwerpen. Gezelligheid en gezondheid zijn steeds terugkerende onderwerpen. Ik heb de afgelopen jaren zoveel gelezen over gezondheid, ziektes, therapieën, voeding en gezondheidszorgregelgevingen dat ik onderhand een amateur-deskundige ben geworden. Lang niet alle interessante onderwerpen kunnen i.v.m. ruimtegebrek  geplaatst worden.

De medische onderwerpen, vaak de nieuwste resultaten van (wereldwijd) reuma-onderzoek worden vaak bijvoorbeeld uit het blad ABC overgenomen. Geïnteresseerden, die over internet beschikken, kunnen feitelijk ongelimiteerd over relevante informatie beschikken.

De redactie

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security