Vrijwilligerstreffen

Vrijwilligerstreffen

Op donderdag 14 november 2019, direct na de maandelijkse bingo in het gebouw van Reade, was er door Marianna en Marianne de jaarlijkse ontmoeting voor de vrijwilligers binnen onze VRA, georganiseerd.
Zoals bekend, wordt door ReumaNederland hiervoor een rijkelijke vergoeding ter beschikking gesteld. Veel dank hiervoor! Voor de verandering; het was dit keer in het restaurant van hotel CORENDON in Badhoevedorp. Daar waar de Boeing 747, de Jumbo, in de achtertuin van het hotel staat te pronken. Belangrijk voor deze locatie was de bereikbaarheid met het Hotsick-busje.

Van tevoren was met het management de afspraak gemaakt; een lange rij tafeltjes met stoelen, rolstoel-vriendelijk. Zoals afgesproken was het geregeld.

Plenty opstellingen met een grote keuze aan gerechten, een internationale keuken. Wilde je sushi, vers gemaakt, lamskoteletjes , vis, groenvoer, vegetarisch of wilde je iets zoets eten. Het was allemaal beschikbaar. Persoonlijke wensen, dat kon, maar je moest je wensen wel bij de juiste mensen uiten. Inclusief was wijn, bier, koffie. Zwaarder geschut moest dan bij betaald worden. Kortom, het was een culinair lekkerbekkerij.

De samenwerking tussen de twee Mariannes was weer voortreffelijk, zogezegd vier handen op één buik. Maar er kunnen nog meer handen op die éne buik.

De opzet voor de vrijwilligers is, dat ze het komend jaar nog beter hun stinkende best doen.

We begrijpen wel, dat er sommige vrijwilligers, gezien de gevolgen van hun ouderdom of aandoeningen, aan het “eind van hun Latijn” zijn.

Al met al, het was een zeer geslaagd eetfestijn.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security