Klankconcert

Klankconcert

Zondag 05 januari 2020 kregen we, voor derde keer op rij, in Abcoude van Maarten en Marlies een klankconcert aangeboden. Dit was een kerstcadeau!!

Om 14.00 uur werden we verwacht. Ik mocht als chauffeuse de deelnemers weer ophalen vanaf station Gaasperplas en de dames stonden al te trappelen, bang om te laat te zijn.

Iedereen mocht een introducée meenemen. Ik had mijn jongste dochter gevraagd en als toegift mocht ook mijn oudste kleinzoon mee. We waren er met vijftien deelnemers.

Op de grond lagen matjes met een kussentje en een (paarden) deken. De deken konden we over ons heen leggen. Omdat ik niet gemakkelijk op de grond en van de grond kan komen, was er voor mij een stoeltje klaargezet.

Het is zo’n geweldige ervaring om in alle rust van deze drie klankschalen (zelfs van kristal) te genieten. Ze vingen aan met de Tibetaanse gongs. Ik was in “no time” in een andere wereld. Ik dacht steeds aan die mooie Tibetaanse monniken. Het is alsof je slaapt maar dat is het niet want je hoort wel alles. Onverstoorbare nieuwsgierigheid!

Ik heb nu wat ervaring met deze klankconcerten en ik kan aanraden; probeer het eens uit. Voor € 17.50 pp heb je een onvoorstelbare ervaring van ruim een uur met na afloop een kopje thee met iets lekkers.

Maarten had als prijs voor de Kersttombola een bon geschonken voor twee personen. Als je deze tegoedbon gewonnen hebt, hoop ik dat je, net als ik, een stukje proza met jullie ervaring erin, wilt schrijven in het VRA-Nieuws.

Marianne W

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security