NieuwjaarsReceptie

Nieuwjaarsreceptie 2020

Op één van de vele grauwe, maar te warme januaridagen heeft het bestuur van de Vereniging van Reumapatiënten Amsterdam e.o. voor haar leden en andere belangstellenden de traditionele nieuwjaarreceptie georganiseerd in de coffeecorner van Reade, Adm. Helfrichstraat 1 in Amsterdam.

De belangstelling was groot. Bijna vijftig gasten werden verwelkomd door Marianne Walma.

Toen iedereen van de oliebollen en een glaasje champagne zat te genieten, proostte zij met de aanwezigen op een gelukkig en gezonder 2020.

Hoewel de foto’s van mindere kwaliteit zijn (goedkoop telefoontje van een verkeerd merk) geven ze toch wel een gezellig sfeerbeeld.

Het was voor bestuur en leden interessant om met enkele nieuwe leden nader kennis te maken.

De oliebollen waren een dag tevoren ten huize van Hendrik de oudere gebakken. Marianne heeft de ingrediënten samengesteld, Henk sr heeft gemixt en geslagen en scribent heeft ze gebakken, dit alles onder het toeziend oog van voorzitter Hans.

Voor een goed verloop van de receptie, waarbij niemand iets te kort kwam, waren diverse leden actief in de bediening en zorg.

Het bestuur kondigde voor het jaar 2020 diverse geplande activiteiten aan, zoals een boottocht in de Biesbosch in april of mei, de musical “Hello Dolly” in theater Nieuwe de la Mar op 4 juni, een rondje “Jordaanboot” in september, in november een optreden van het Amsterdams Volkskoor. Kortom, geen tijd om je ziek te voelen.
De accommodatie is door de helpers keurig opgeruimd en schoongemaakt. Vele handen maken licht werk.

Toen de bodem van de bak met oliebollen in zicht kwam en dat was even voor 18.00 uur, gingen ook de laatste gasten, helemaal voldaan en “vol van en over de oliebollen” richting huis. Dit keer was het openbaar vervoer steeds keurig op tijd en waren er geen verloren schapen meer in het pand aanwezig. Bij leven en welzijn mogen we het volgende jaar weer op onze multifunctionele ballen- en bollenman Henk rekenen. We hebben tenslotte met elkaar geweldig samengewerkt en veel gelachen.

We kunnen terugkijken op een gezellige bijeenkomst. De diverse reacties waren meer dan lovend.

Zoals de sfeer bij de nieuwjaarsreceptie was, willen we met elkaar het jaar 2020 door.

Een hartelijke groet,

Gerdus Walma (scribent)

  
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security