Aangepaste Nieuwsbrief VRA 2020-06

Link aangepaste 2e Nieuwsbrief  nav Corona  maatregelen

2e Nieuwsbrief VRA 2020-06UITGELICHT

In Memoriam


UITJES GAAN  VOORALSNOG DOOR

Hoe dan ook, we willen wel een PICKNICK aan de Sloterplas organiseren, zodat we elkaar weer een keer kunnen ontmoeten, na ruim drie maanden “opgehokt” te zijn geweest. En wel woensdag 8 juli 2020.
Wil je hieraan deelnemen, meld je dan even bij Marianne, 06-20436050. We willen graag inventariseren, diëten noteren enz.  zodat het allemaal goed georganiseerd wordt. Dan hoor je meteen de aanvangsttijd. Ook hier zal 1.5 m als onderlinge afstand gelden, ik zal voor tuinstoelen zorgen zodat iedereen kan zitten.


De Biesbosch. De georganiseerde rondvaart op de Biesbosch heb ik kunnen verplaatsen naar 1 september 2020. Verdere mededelingen hierover krijgen jullie later.

We hebben een grotere boot gereserveerd, waar de anderhalve meter onderlinge afstand gewaarborgd kan blijven.  Wilt u ook een mooie plaats op de boot en de ervaringen van de afgelopen maanden delen met uw geestverwanten, dan kunt u zich opgeven bij Marianne. Lever het formulier z.s.m. in en maak het geld over op NL95INGB0004446439 t.n.v. VRA   

De Musical Hello Dolly blijft nog even op onze agenda staan. Dus, blijf je aanmelden bij het secretariaat en… betalen bij de penningmeester, het liefst per giro en anders handje contantje! Reeds betaalde aanmeldingen worden gehonoreerd met een plaats in het theater. We hebben 80 plaatsen besteld!!

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security