Bewegen met fitstap en zwemmen

Fitstap

Een aantal leden van de VRA heeft gereageerd op de eerdere oproepen tot deelname aan het programma Fitstap. Het heeft letterlijk heel veel voeten in de aarde gehad, maar het is uiteindelijk toch gelukt om in het Rembrandtpark, vlakbij Reade, op maandag van 10.30 uur tot 12 uur te oefenen. Monique Jansma geeft met veel enthousiasme les. Hoewel iedereen dol enthousiast is, hebben we veel uitvallers. We zijn met een mooi aantal begonnen maar er zijn nu nog maar 7 “diehards” over. Vanaf hier wensen wij de betreffende deelnemers een goed herstel toe. Wij zetten echter door, we hebben nog 6 maandagen voor de boeg. Onze conditie gaat zienderogen met sprongen vooruit. Volgens andere deelnemers kan ik weer met mijn handen de grond aanraken, wel dus met rechte knieën. Misschien kunnen we het volgend jaar, bij voldoende deelnemers, nog eens proberen dit te organiseren.

Zwemmen

In juni 2021 is het zwemmen eindelijk weer vrij gegeven. We gaan weer gauw hieraan beginnen. Wat is er nou niet heerlijker dan in warm water te poedelen en het allerbelangrijkste is zonder pijn te kunnen bewegen. En bovendien is het gezond voor lijf, leden en de geest.

 

 

 

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security