Artrose offensief

Artrose offensief

ReumaNederland maakte in 2020 bekend een ambitieus offensief tegen artrose te gaan starten. Artrose is geen onschuldige kwaal waar patiënten mee moeten leren leven. Het is een ziekte in de gewrichten die ernstige schade veroorzaakt. 85% van deze mensen ervaart altijd pijn en wordt serieus belemmerd in het dagelijks functioneren. Omdat artrose zoveel impact heeft en 1,5 miljoen mensen treft is ReumaNederland het artrose offensief gestart met als doel om van artrose een aandoening te maken die we kunnen voorkomen en genezen.

Beter leven met reuma

Grote groepen in de samenleving zijn hard geraakt door de gevolgen van COVID-19. Dat geldt ook voor veel mensen met reuma die te maken hebben met een verstoord afweersysteem. We kregen heel veel vragen, die wij konden beantwoorden en die mensen hielpen in hun keuzes. Onze trainingen ReumaUitgedaagd! gingen allemaal online. Zo konden mensen met reuma ook in deze moeilijke tijd grip houden op hun leven met reuma. En ReumaNederland gaat samen met Universiteit Twente een pijnvrije pilstrip ontwikkelen. Want het is te gek voor woorden dat mensen met reuma niet zonder pijn of hulp van anderen de pillen waar ze afhankelijke van zijn uit de pilstrip kunnen krijgen.   Dat moet anders!  

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security