Fitstap

Doe mee en werk aan jezelf met dit fantastische leefstijlprogramma.

Als jij je fitter zou willen voelen is je grootste vijand: inactief zijn, zoals hangen in je stoel of op de bank of aan de bar. Meer bewegen (op je eigen niveau, met en zonder chronische aandoeningen) helpt je deze vijand te verslaan. Zeker als jouw gezondheid te wensen overlaat. Denk aan reuma, COPD, overgewicht, je tijdelijke of chronische minder goede geestelijke gezondheid, alzheimer, hart- en vaatklachten, enz.                             

Wil jij je fitter voelen?                                                                   
Dan heb je nu de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier eindelijk kans op succes te hebben.                  Wellicht ervaar je zelfs minder last van je klachten en voel je je gezonder. Dit programma is er voor iedereen, met en zonder chronische aandoening.

Doe 12 weken mee aan het
leefstijlprogramma FitStap en
ervaar dat je van bewegen op
eigen niveau met behulp van je
professionele, gecertificeerde
FitStap (groeps-) coach echt
fitter kan worden.

Geef je zelf op en als je niet alleen wilt komen, neem iemand mee die samen met jou ook fitter wil worden. En daarbij: iedereen is welkom, dus ook mensen zonder reuma en mensen met of zonder een andere chronische aandoening of juist geen chronische aandoening maar de behoefte om fitter te worden.
Jouw coach is speciaal opgeleid voor het FitStapprogramma en kan iedereen op eigen niveau ondersteunen naar zijn of haar eigen doel.                               
Het programma duurt 12 weken en zowel lichaam als geest staan centraal. Iedere week 1 groepstraining en 2 zelfstandige beweegmomenten (kun je met anderen samendoen als je wilt). Naast gezond en verantwoord bewegen is er ook aandacht voor voeding en mental coaching (hulp van je eigen FitStapcoach en ondersteuning van je mededeelnemers). Maar je gaat ook aan de slag met cognitieve fitness (dat betekent dat je ook spelenderwijs training krijgt in coördinatie en denkwerk: goed voor je hersenen!)                                Tijdens de groepstraining zal de coach je dan ook verrassen met uitdagende oefeningen om je brein aan het werk te zetten. Centraal daarbij staat de gedachte dat je bewust dingen anders doet. Lopen terwijl iemand ‘Stop!’ zegt of stoppen terwijl iemand ‘Loop’ zegt, blijkt lastiger dan je denkt. Door je hersenen op deze manier uit te dagen, ben je beter in staat je leven (weer) in eigen hand te nemen. Dat klinkt misschien zwaar, maar door met cognitieve fitness je hersenen te prikkelen ben je in staat anders om te gaan met veranderingen. En is de kans van slagen om je leefstijl op de lange termijn te veranderen groter. En -dat hebben we binnen de VRA al wel ervaren-: het zorgt in ieder geval voor hilarische situaties!

Doe jij ook mee? Dit is je kans!

We gaan z.s.m. starten
met groepen vanaf minimaal 10 personen
en maximaal 16 personen.

 

Waar:
Rembrandtpark in Amsterdam, vlakbij Reade/Dr. Jan van Breemenstraat (minimaal 10 personen) en eventueel het Amsterdamse Bos (minimaal 10 personen). 

Kosten:
Voor alle groepstrainingen en ondersteuning van je coach plus de app op je smartphone met online contact met je coach, opdrachten en voedingsadviezen betaal je normaal minimaal € 140,– voor 12 weken. Connecting Moves biedt dit programma aan met 20 euro korting, dus voor € 120,–. Dat is slechts 10 euro per week voor dit complete programma. Maar, nu komt het…. als jij lid bent van de VRA neemt de VRA de helft van de kosten voor haar rekening! Dat betekent dat je deze 12 weken omgerekend voor slechts € 5,00 per week het gehele programma kan gaan volgen, je betaalt dus slechts € 60,–

Aanmelding:
Meld je aan bij Marianne Walma van de VRA. Zij kan je ook uit
eigen ervaring vertellen wat dit programma voor jou kan doen.
Meer informatie over het programma: stuur een mailtje naar
Monique Jansma: info@connectingmoves.nl

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security