Geitjes Yoga

Mijn naam is Doris W. en ik zit al vele jaren met veel plezier op yoga op de stoel, gegeven door Marlies Verdonk met o.a. Marianne en Marianna, voor iedereen bekend denk ik! Laatst kreeg ik de mogelijkheid om een “geiten” Yogales mee te maken en dat vond ik natuurlijk heel spannend! 
We werden op een maandag ochtend op de Ridammerhoeve (Amsterdamse Bos) verwelkomd door een sportieve dame die ons even ging uitleggen hoe wij een geitje moesten oppakken! Het was namelijk de bedoeling dat we ongeveer 5 geitjes mee zouden nemen in onze “stro” Yoga ruimte! Dit lukte allemaal en de les kon beginnen!    

#Op 27 september 2021 is Aida Spanink, de bedenker van Geitjesyoga op 63 jarige leeftijd overleden. Zij was de 1e techno DJ in de wereld.    (noot redactie)                                                          

Het was wel even uitkijken voor uitwerpselen van de beestjes omdat we heel wat oefeningen in het stro moesten uitvoeren! Het was heel leuk om tijdens de les van min of meer geïnteresseerde geitjes en ook een kip omgeven te zijn!  
Na 1uur flink geoefend te hebben mochten we de geitjes weer terugbrengen! Het was een hele fijne en speciale Yogales  
Geitenboerderij Ridammerhoeve
Nieuwe Meerlaan 4
1182 DB Amstelveen
Tel 020 645 50 34

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security