Bingo of Danspark

Danspark

Speciaal voor mensen met een chronische beperking door o.a. Parkinson, MS of Reumatiek, bewegen en dansen op muziek voor mensen met een bewegingsbeperking. In Amsterdam wordt het op twee plaatsen gegeven. Maar ook in Den Haag, Leiden en Utrecht. Je kunt een gratis proefles krijgen.

Voor nadere informatie ga naar www.danspark.org.

B i n g o

Wie is de ballenvrouw??

Voor de volgende bingo middag wordt nog een datum geprikt. Het vergt enige organisatie. Maar de vaste deelnemers zullen worden benaderd door Marianne. Mochten er leden zijn die zich ook bij deze bezigheid willen aansluiten, dan is het zaak om je aan te melden bij Marianne op 06-20436050. Voor € 7.50 heb je een heerlijke middag, met 3 speelrondes en altijd prijs en een kopje koffie/thee met iets lekkers en tussendoor een glaasje fris met stukjes kaas en worst. Introducées zijn natuurlijk van harte welkom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security