FitStap

Stap je Fit met FitStap

Durf jij voor jezelf te gaan? Wil jij fitter worden en tegelijk ook plezier hebben met andere deelnemers? Sluit je dan aan bij de nieuwe FitStap groep. Iedereen heeft een eigen niveau en eigen unieke mogelijkheden en onmogelijkheden. Samen kijken we bij dit leefstijlprogramma wat plezierig en haalbaar is!

Wat is FitStap?

FitStap is een professioneel beweeg- en leefstijlprogramma. Tijdens het programma van 12 weken krijg je begeleiding van een gecertificeerde FitStap-coach. FitStap draait niet alleen om meer bewegen, je gaat ook aan de slag met gezonde voeding en mental coaching. De combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat binnen FitStap centraal en blijkt een succesformule te zijn.

Het FitStap-programma bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Beweging. Wandeltraining, maar ook cognitieve fitness

(hilarische training voor je koppie)

2. Voeding

3. Mental coaching

Voor wie is FitStap?

FitStap is bedoeld voor iedereen, met of zonder basisconditie of met of zonder lichamelijke beperkingen. Je presteert naar je eigen (groeiende) vermogen!

Programma – wat gaan we doen?

Gedurende twaalf weken heb je iedere week op een vast moment een groepstraining. Met de groep ga je aandacht besteden aan onderwerpen als: wandeltechniek, materiaal, voedingskennis en mentale coaching.

Iedere week voer je naast de groepstraining twee zelfstandige trainingen uit op jou passende tijden. Van te voren krijg je een schema zodat je precies weet wat je kunt doen. Daarnaast krijg je iedere week via de FitStap-app een aantal opdrachten en tips voor jouw gezonde leefstijl.

FitStap bestaat dus iedere week uit de volgende onderdelen:

Een groepstraining

Twee zelfstandige trainingen

Praktische opdrachten via de FitStap-app

Tips via de FitStap-app

Persoonlijke begeleiding van een gecertificeerde FitStapcoach en contact met je groepsgenoten via de speciale FitStap-app (hiervoor moet je wel de beschikking hebben over een smartphone).

Zelfstandige trainingen, opdrachten en tips om individueel aan de slag te gaan

De FitStap app
Om FitStap te kunnen uitvoeren en ervaren, is een speciale FitStap app gemaakt. Deze app is gratis voor deelnemers van het programma. Tijdens het FitStap programma krijg je veel ondersteuning via de FitStap app.

De FitStap app bevat:

2 zelfstandige wandeltrainingen met verrassende oefeningen

Tracking van jouw gelopen routes, afstand en snelheid

Inspirerende opdrachten op het gebied van voeding, coaching en cognitieve fitness

Motiverende tips over voeding, leefstijl, cognitieve fitness en coaching

Contact mogelijkheid in de vorm van een chatfunctie met jouw groepsgenoten en de coach

De app is beschikbaar vanaf iOS 10.3 en Android 5.1. Het installeren van de app is niet moeilijk. Je coach of mededeelnemers kunnen je hier eventueel bij helpen. 

Wanneer?
We starten 2e helft mei 2022 en we gaan samen 12 weken met elkaar aan de slag

Woensdagmiddag in Reade/Rembrandtpark

Kosten?  Normaal € 139,– , voor VRA-leden en introducees : € 120,– De VRA vindt het belangrijk dat er samen gewerkt wordt aan dit programma. Daarom neemt de VRA voor alle leden die zich inschrijven 50% voor haar rekening. Dat betekent dat je slechts € 60,– betaalt voor 12 weken leefstijlprogramma. Dat is € 5,– per week! En dat voor een programma waar je de rest van je leven profijt van kan hebben!

Doe mee met Marianne Walma en geef je kwaliteit van leven een boost!

Info bij Marianne op tel.nr. 06-20436050

 

 

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security