LENTE DINER

Lieve VRA-leden
Op 29 maart was ons (jaarlijkse) lente diner in “In de Zoete Inval”. Er waren 90 leden met begeleider aanwezig en wat was het weer fantastisch verzorgd door de familie Wempe en hun geweldig personeel. 

Tussen de koffie met gebak en het diner moest ik even de zal verlaten omdat de voorzitter Hans mij iets moest vertellen. Bij terugkomst in de zaal werd ik door iedereen toegezongen met de bekende schlager “Lang zal ze leven”. Verder was er de verrassing, een grote bos bloemen en een versierde schoenendoos met een leuk bij elkaar gesprokkeld bedrag werden mij overhandigd en de voorzitter sprak mij toe. Martin en Gerda hadden vernomen dat ik al ruim twaalf en half jaar de secretaris van de VRA  ben en voor dit jubileum hebben ze onder de leden geld ingezameld.

De aanleiding was als volgt; aan het eind van het afgelopen jaar, kwam Ali B. tijdens een geanimeerd gesprek op het 12.5 jarig jubileum van Marianne, waarbij ze geëxcelleerd heeft in haar inzet, in allerlei functies, voor de VRA. Dit gerucht deed de ronde en het balletje ging rollen!

Het is helemaal gelukt om mij op deze wijze in het zonnetje te zetten en ik voelde mij helemaal vereerd. 

Zo als jullie weten sta ik niet snel met een mond vol tanden maar nu dus wel maar het was hartverwarmend. Het opgehaalde bedrag loog er niet om, ruim € 400,-Hiermee kunnen we een mooi aandenken kopen voor in ons nieuw appartement in Beverwijk, die we eind van dit jaar hopen te gaan betrekken.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security