Campagne ReumaNederland

Nieuwe reclamecampagne ReumaNederland
Er leven in Nederland meer dan twee miljoen mensen met reuma. En er komen er steeds meer bij. Door reuma beschadigen je gewrichten en je spieren. De ziekte is nog altijd niet te genezen, klachten worden vaak alleen maar erger. De impact van reuma op je leven en op de hele maatschappij wordt ondertussen enorm onderschat.
Zo lang ik of mijn naasten het niet heb, maak ik me niet druk om reuma. Dat is de pijnlijke realiteit van reuma. Als je reuma hebt, moet je vaak anderen om hulp vragen. Je voelt je schuldig, je hebt het pijnlijke gevoel dat je tekortschiet.

Omdat je niet de ouder, partner, vriend of collega kan zijn die je vanbinnen wel bent. Omdat je heel veel niet kunt doen, nooit weet wanneer de uitputting toeslaat, alwéér een afspraak moet afzeggen, je kind niet kan helpen met een jas dichtritsen, omdat je werk te zwaar wordt.
Die pijn is nog erger dan de fysieke pijn.

Mensen met reuma willen niet zielig gevonden worden. Integendeel. Ze slikken hun pijn weg, zetten door, doen flink en proberen er het beste van te maken. Waardoor de buitenwereld denkt dat het allemaal wel meevalt.
Maar reuma valt niet mee!
(tekst uit de reclamecampagne van ReumaNederland)

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security