Nazomer Diner

Donderdag 21 september was het weer zover. Na de nodige voorbereidingen en reclame was het weer een nagenoeg volle bak in De Zoete Inval.
De ervaring heeft geleerd dat de locatie en kwaliteit hier op hoog niveau zijn. De contacten met het management verlopen vloeiend en er wordt positief meegedacht. Dit keer waren er geen nakomers. Bij binnenkomst werden de gasten verwelkomd door Marianne en Gerda, die driftig aan het “turfen” waren, de betalingen controleerden en de versnapering muntjes uitdeelden. Uiteindelijk waren er 90 gasten die aan het diner deelnamen.

Deze twee dames waren de belangrijkste mensen deze middag, de ballenvrouw Nathalie en omroepster Marianne. De gasten deden direct na binnenkomst een “homerun” op de prijzen en maakten alvast de keuze. Dit leverde natuurlijk weer de nodige frustraties op, want het is en blijft een onberekenbare bingo.
Op de rechter foto staan de bingoprijzen uitgestald. Ook dit keer waren er naast de 1e en 2e prijs voor iedereen een prijs, groot of klein.

Koffie thee en gebak werden rondgedeeld door de vlot werkende personeelsleden. Chapeau.

Nadat het voorgerecht, waarin weer diverse keuze mogelijkheden waren, geserveerd was, werd er direct geïnventariseerd welke hoofdgerecht de gasten wilden hebben. Vervolgens werd het hoofdgerecht vlot rondgebracht door een “opgeschaald” bedieningsteam. Aan de individuele wensen, zoals glutenvrij en alcoholvrij, werd zondermeer voldaan.

Als je de foto’s goed bestudeert zie je dat de mensen weinig interesse hadden in het diner. In afwachting van de bingo werden de kaarten alvast bestudeerd.

Op de rechter foto zie vader Klaas (de parachutespringer) en zijn dochter Raven. Op de linker foto, in het midden zit onze penningmeester Monique, de moeder van Raven. Onduidelijk is wat de penningmeester aan het schrijven is.

Dit is een sfeerbeeldje van enkele dames, die ook vol verwachting zijn van de komende bingo.

Voordat de bingo begon is er nog even aandacht gevraagd voor Ben, die opgeroepen werd om even te gaan staan. Ben is door het bestuur van de VRA uitgenodigd voor dit diner. Hij heeft namelijk de nieuwe, schitterende foto op de omslag pagina van het VRANieuws aangeleverd. Een daverend applaus viel hem ten deel.

Vaders Statler en Waldorf

 

 

 

 

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security