Van het bestuur

Van de voorzitter
Beste Mensen.
Het diner in De Zoete Inval was weer een succes en zeer gezellig met velen van U aanwezig. De stemming zat er, als vanouds, weer goed in en met een grote opkomst.
De herfst heeft zich al weer voorzichtig en verlaat aangekondigd met slecht weer in het vooruitzicht, dus gaan we de warme truien weer uit de motten ballen halen.
Er zijn weer veel leden mee gegaan met het dagje uit naar Het Witte Huis in Zeeland (Noord Brabant) . Het hadden er echter meer kunnen zijn! Maar door een kleiner aantal deelnemers was het wat intiemer.
Wij zelf hebben weer leuke dagen in Medemblik meegemaakt met vele festiviteiten
In 2024 bestaat onze vereniging al weer 45 jaar. De oprichters van toen hebben de basis gelegd voor de VRA. We zijn natuurlijk van plan om dit jubileum groots te vieren.
Maar vooreerst, we hopen elkaar te ontmoeten tijdens het Kerstdiner in De Zoete Inval.
Hans Beglinger

Van de secretaris 

Dit is het laatste stukje van de secretaris in 2023. De tijd vliegt. We hebben een jaar meegemaakt met verschillende uitjes en 3 overheerlijke diners. In verband met de drukte van mijn verhuizing op 15 december a.s. naar Beverwijk hebben we in 2024 pas weer onze eerstvolgende bingo. Na de verhuizing blijf ik natuurlijk gewoon op maandag en donderdag resideren in mijn steeds gezelliger wordend kantoortje. Jullie weten inmiddels mij daar ook te vinden.  

Ik heb 42 kaarten voor het concert van het Amsterdams Volkskoor op vrijdag 17 november in de Meervaart gereserveerd. Meld je bij mij aan voor een plaatsje. Aanvang 20.00 uur de prijs leden € 15 en niet-leden € 20.00. 

Op donderdag 14 december om 13.00 uur bent U van harte welkom voor het jaarlijkse Kerstdiner in De Zoete Inval. De kwaliteit van het gebodene is gewaarborgd! 

Op woensdag 3 januari 2024 hebben we in het personeelsrestaurant in Reade onze traditionele nieuwjaarsborrel en gaan we het glas heffen op ons jubileumjaar 2024. In het VRA-Nieuws februari/maart zullen nadere details volgen. 

Zodat iedereen “bij de tijd” kan blijven is deze editie weer bij de mooie scheurkalender 2024 in een grote envelop gevoegd. 

Ik hoop jullie op 14 december 2023 in groten getale weer te ontmoeten tijdens het Kerstdiner. Blijf gezond! Lieve groet Marianne  

Van de Penningmeester 

De penningmeester vraagt wederom aan diegenen die geen automatische incasso hebben toch het formuliertje in te vullen. Wil je niet, maak dan de contributie voor 2024 zo snel mogelijk over op de girorekening van de VRA. Voor de weinigen die de contributie voor 2023! niet hebben voldaan is het lidmaatschap ingaande 31 december 2023 beëindigd.

Van de redactie  

Tijdens het nazomerdiner in september heb ik van diverse mensen een positief commentaar gehad op de nieuwe omslagfoto van het VRA-Nieuws. De foto is door Ben de gepensioneerde onderhoudsman van Reade- genomen vanaf de achterzijde Centraal Station in Amsterdam. Te zien zijn het voormalig Shell-kantoor en links daarvan het witte, mooi gestileerde filmmuseum Eye. In het Shellkantoor zijn horecafaciliteiten, vergaderruimtes, hotelkamers en bovenop, speciaal voor mensen met reuma, twee grote schommels. Het is allemaal een beetje futuristisch en een bezoek waard. Zo ook het filmmuseum. Op internet zie je mooie plaatjes. 

Zoals eerder aangegeven gaat de familie Walma medio december verkassen naar Beverwijk. Als je Marianne op FB zoekt, vind je een film van het pand. We verheugen ons er zeer op. Door mijn komende drukke werkzaamheden heb ik besloten pas in januari 2024 een nieuwe editie te maken. 

Van verschillende mensen heb ik mooie foto’s van twee evenementen ontvangen. Dank daarvoor. Uit deze foto’s heb ik een selectie voor het VRA-Nieuws gemaakt.  

 Veel leesplezier gewenst. 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security