Supportbeurs

De VeineDAGEN

In april 2024  en je van harte welkom op de VeineDAGEN in de Jaarbeurs in Utrecht. ‘VeineDAGEN’ is de nieuwe naam voor de Supportbeurs.

De VeineDAGEN kun je zien als een lifestyle event voor iedereen met een beperking, partners, ouders en de betrokken zorgprofessionals. Op de beurs is veel informatie te vinden. Bijvoorbeeld over hulpmiddelen, werk, mobiliteit, vervoer en vakantie, werk en studie, sociale contacten, kleding, sport en nog veel meer. En er is niet alleen volop informatie; je kunt er ook van alles doen en uitproberen.

Spierziekten Nederland is ook aanwezig! Graag nodigen we je uit om onze stand (standnummer D-31) te bezoeken. We staan voor je klaar met informatie en advies of voor een praatje. Wil je weten welke zorgmogelijkheden er zijn en bij welke instantie je welke zorg kunt aanvragen? Of loop je vast in de complexe wet- en regelgeving bij de aanvraag van hulp, zorg en ondersteuning? Stel je vragen aan de aanwezige belangenbehartiger. Ook onze Helpdesk Hulpmiddelen is aanwezig met tal van handige hulpmiddelen die het dagelijkse leven net wat makkelijker kunnen maken. Je kunt de producten even vasthouden, proberen en natuurlijk hun expertise vragen om een passende oplossing te vinden voor een dagelijkse frustratie.

De VeineDAGEN vinden plaats op donderdag 11 april, vrijdag 12 april en zaterdag 13 april van 9.30 tot 16.30 uur in de Jaarbeurs in Utrecht. De toegang voor de VeineDAGEN is gratis, maar je moet je wel even aanmelden. Meer informatie is te vinden op www.veinedagen.nl

Ingebracht door Ad van Velsen

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security