Mariannes kado

Mariannes CADEAU

In de loop van 2022 was er aandacht besteed aan het 12,5jarig jubileum van Marianne Walma voor haar veel omvattende rol binnen de gelederen van de VRA.                                                   
Tijdens het herfstdiner werd aan Marianne een versierde luxe schoenendoos met een geldbedrag overhandigd.                
Omdat ze, met haar geliefde echtgenoot een nieuw appartement zou gaan betrekken, was er onder de VRA-leden een geldbedrag ingezameld. Over dit bedrag besliste zij dat het niet zou verdwijnen in de “Pot Algemene Middelen” maar dat er een mooi cadeau zou worden gekocht.  Een bestemming was snel bepaald. Zie hier het cadeau, balkontafel met 6 stoelen.                                               

Nogmaals dank voor dit mooie cadeau.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security