VRA – Contactmiddag – van klacht naar kracht

DINSDAG 12 april 2016 van 14:00-17:00 uur

 Een kennismakingsworkshop

THEMA:  VAN KLACHT NAAR KRACHT

gepresenteerd door MARLIES VERDONK,

Erkend hypnotherapeut, mindfulness-trainer en yogadocent

Last hebben van (pijn)klachten en beperkingen is vaak hard werken. Als je last hebt van fysieke klachten dan kan dit een weerslag hebben op je mentale gesteldheid en als je last hebt van mentale klachten dan kan dit doorwerken op je fysieke gesteldheid. Je kunt je kwetsbaarder voelen en er komen wellicht emoties los die je misschien niet eerder hebt ervaren. Dit alles kan van invloed zijn op je leven.

Tijdens deze middag wordt inhoudelijk ingegaan op het omgaan met (pijn)klachten en beperkingen. Wat zijn jouw ervaringen? Waar loop je tegen aan, hoe voel je je hierbij? Hoe ga je hier mee om en wat zou je anders kunnen doen om de kwaliteit van jouw leven en de vreugde hierbij te verbeteren. Naast een stukje theorie kun je in alle vrijheid mee doen met verschillende ervaringsoefeningen.

Deze workshop vindt plaats in het Auditorium bij Reade.
De kosten bedragen € 7,50, inclusief een kopje koffie of thee.
Je kunt je aanmelden bij Marianne Walma T: 06 20436050

Voor meer informatie over de workshop: Marlies Verdonk.
T: 020 7775955 / 06 41855813   E: verdonkm@hotmail.com   W: www.balansinzijn.nl

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security