Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel

Na een vroege aankondiging eind oktober 2023 kwam er in het nieuwe jaar 2024, op woensdag 3 januari zo’n veertigtal leden het bestuur de beste wensen voor het nieuwe jaar overbrengen.  Voor 15.00 uur druppelden de eersten al binnen en werden direct verwelkomd met een glaasje huppeltjeswater of desgewenst iets zonder het beruchte alcohol. Toen iedereen binnen was sprak Marianne een kort welkomst woord, waarin zij memoreerde dat de voorzitter, Hans Beglinger zich ver-excuseerde omdat hij aan zijn knie was geholpen en dat de 93 jarige kwieke Wil Dekker met vermoedelijk een herseninfarct in het ziekenhuis ligt.     Hierop werd vervolgens getoast op het nieuwe jaar.

Sue en Mardy hadden het beheer over de champagne en frisjes strak in handen. Marianne hield, zo als gewoonlijk het overzicht.  Vinkeveense Marjan had de vers gebakken oliebollen meegenomen. Ze kostten een paar centen maar waren, zoals het unaniem werd gezegd, verrukkeluk! 
Ze waren zo lekker dat meerdere leden wel even met de schalen wilden rondgaan!

 Linker foto zie je onze jongste lid Raven, vol verwachting wat de fotograaf er van gaat maken. Op de linker foto het echtpaar “de Ankertjes” , dit is een koosnaampje bedacht door de secretaris.

Op de linker foto zie hoe Marian, de leverancier van de oliebollen, met een keurende blik toekijkt hoe gracieus de schaal met bollen door Martin worden gepresenteerd. Op de rechter foto zie je hoe de familie Hendriks, met een oliebol en een glas huppeltjeswater in de hand hun enthousiasme voor het nieuwe jaar uitstralen.

Henk en An Baal                            Celine Kharpatoe en haar buddy.  
Ze stralen hun tevredenheid over de VRA uit!

Geanimeerd worden op de linker foto de wilde plannen voor het jaar 2024 door Marijke, Monique, Raven en Francis besproken. Op de rechter foto, lijkt het er op dat de meisjes Renata, Sonja en Marianne toasten op hun lidmaatschap en reumavriendschap.                                                                      

Met deze foto’s en tekstverslag is het niet te veel gezegd als de conclusie kort en bondig is: een zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security