onderzoek: wisselen van medicijnen – doe mee!

Doe mee met het onderzoek van diverse patiëntenorganisaties over wisselen van medicijnen

Gebeurt je dit wel eens? Je komt in de apotheek en krijgt opeens een ander medicijn mee dan je gewend bent, terwijl je huisarts of specialist je geen ander medicijn heeft voorgeschreven.

Ieder jaar krijgen bijna 1 miljoen mensen met reuma, en andere chronische aandoeningen, een ander merk medicijn mee van hun apotheker dan de huisarts of specialist voorschreef. In de afgelopen jaren ontvingen verschillende patiëntenorganisaties hierover al veel klachten van patiënten. Gezamenlijk willen we daarom onderzoeken welke problemen patiënten precies ondervinden door het wisselen van medicatie.

Ben je het laatste jaar van medicatie gewisseld? Help dan mee en deel je ervaring met ons via: https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/wisselen-van-medicijnen.

Het duurt 8 à 10 minuten om de vragenlijst in te vullen. De vragenlijst bestaat uit 29 vragen.

De resultaten van deze enquête gebruiken wij om overheid en zorgverzekeraars inzicht te geven in de gevolgen van het wisselen van medicijnen voor individuele patiënten.

Lukt het je niet de vragenlijst in te vullen of heb je een vraag over de vragenlijst, stuur dan een mail naar:  i.koopmans@reumafonds.nl.

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security