Sint Nicolaas in Reade

Bezoek door de Goedheiligman

Op woensdag 20 november, de Goedheiligman was koud in Nederland, of vereerde hij de kinderen, kleinkinderen in het Auditorium van Reade met zijn bezoek. Acht kinderen zaten vol adrenaline met hun ouders of oma’s te wachten op zijn verschijnen. Ongelooflijk, wat kunnen acht kinderen een lawaai en zang produceren. Trouwens, de oma’s zongen natuurlijk ook het hoogste lied.

De Sint werd geëscorteerd door drie Pieten, onder leiding van hoofdpiet Pedro.

Op vrijdag 6 december is in Volendam in de Grote Kerk de slapende Sint door de aanwezige kinderen wakker gemaakt en daarna naar zijn in de haven afgemeerde pakjesboot begeleid. De Sint met zijn Pieten zijn daarna teruggevaren naar Spanje.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security