Aangepaste Nieuwsbrief VRA 2020-07

Aangepaste Nieuwsbrief 3- jul 2020

hier te dowloaden  3e Nieuwsbrief van de VRA a

Uitgelicht:

De picknick hebben we al 2x uitgesteld door de slechte weersverwachtingen, ’s-Morgens regen en ’s-Middags droog weer, een typisch Hollandse zomer dus. We hebben een nieuwe datum,  29 juli  2020, geprikt. We hopen dat de weergoden ons dan wel gunstig gezind zijn, drie maal is scheepsrecht!!!

De Biesbosch
Op 1 september gaan we een dagje met de bus naar de Biesbosch. De dag ziet er als volgt uit; 09.30 vertrek vanaf Reade,  om 11.15 zijn we bij de Zilvermeeuw in Drimmelen, daar gaan we aan boord van het schip en worden we welkom geheten met koffie met gebak, om 13.00 uur lunch aan boord, vervolgens een rondje museum, tussen 18.00 en 18.30 uur zijn we weer terug bij Reade. De kosten voor de leden € 30.- en begeleiders € 35.-. Heb je een museum jaarkaart, neem deze dan aub. mee. Op de boot, maar ook in de bus, is een mondkapje verplicht. Tegen een kleine vergoeding van € 2,50 is een mondkapje te bestellen bij Marianne (06-20436050). Deze zijn herbruikbaar en kunnen gewassen worden. Op de boot zal een “Mondkapje” verkiezing georganiseerd worden. Een deskundige en onafhankelijke jury zal de winnaar uitroepen. Nog plaats zat!!!!

We hebben een grotere boot gereserveerd, waar de anderhalve meter onderlinge afstand gewaarborgd kan blijven.  Wilt u ook een mooie plaats op de boot en de ervaringen van de afgelopen maanden delen met uw geestverwanten, dan kunt u zich opgeven bij Marianne. Lever het formulier z.s.m. in en maak het geld over op NL95INGB0004446439 t.n.v. VRA   

YOGA

Een kalmerende ademoefening, Nadi suddhi

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security