Nieuwjaar Bijeenkomst

 

Nieuwjaar Bijeenkomst Op woensdag 4 januari 2023 werd door de VRA in het restaurant van Reade in Amsterdam de gebruikelijke Nieuwjaar receptie voor de leden en eventuele partners georganiseerd.

Bij de nieuwste editie van het VRA-Nieuws was voor dit evenement een uitnodiging gevoegd. Abusievelijk stond daarin vermeld als plaats van samenkomst de Coffeecorner vermeld. Onze verontschuldigingen hiervoor. Verschillende leden hebben het restaurant niet gevonden.

Snel na binnenkomst werd er al een aanslag gepleegd op de appelflappen en oliebollen. Op de 2e foto herkent u de organisatrice van dit gezellig samenzijn. Naast haar zit de gezellige Frits.

 

Deze drie dames laten zeker geen feestje aan hun neus voorbijgaan. Ze zeggen de tijd te hebben en ze nemen er de tijd voor. Natuurlijk is het bestuur blij dat ze er waren.

De drie andere meisjes hadden prominent een kerstster voor hun neus staan, dit om wat kleur aan de foto te geven.

Nadat het quorum aanwezig was, ruim veertig leden, werd de glazen bubbeltjeswater en frisdrankjes uitgedeeld. De secretaris / akela vroeg luidkeels om stilte, waarna zij een korte speech hield, met de woorden; iedereen een gezond 2023! 

Zoals men ziet, dankzij de diverse kerststerren zijn het fleurige foto’s geworden. Je zou bijna de diagnose Reuma niet kunnen stellen.

Dankzij de hulpvaardige handen van diverse leden werden de mensen allemaal vlot bediend met kaas, worst, frizzles, pinda’s en wat dies meer zij.

Het was een geanimeerd samenzijn en om 17.00 uur moesten de meesten met lichte drang en dwang het gat van de deur gewezen worden. Was er maar ééns in de week een nieuwjaar receptie.

De dame in het midden is Gerda, echtgenote van Martin, onze financieel adviseur. Zij schrijft en verstuurt sinds kort de verjaardagskaarten. Dus houd haar te vriend

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security