Batafurai – workshop “Analytische kleurentherapie.”

logo-kleinStichting Batafurai organiseert een 1-daagse training/ workshop met als thema
“Analytische kleurentherapie.”

Zie voor data meerdaagse trainingen de Agenda

Deelname kost € 79,50, je ontvangt daarvoor een 1 daagse workshop met inloop om 10:00 uur en afronding omstreeks 15:30 uur onder leiding van Marijke Kroon en twee trainers van Stichting Batafurai en een lunch en drankjes.
Aanmelden is noodzakelijk in verband met de beperkte beschikbaarheid.
Aanmelden en informatie via: info@batafurai.nl

Kleuren hebben objectieve en subjectieve betekenissen. Wanneer je bewust wordt van de eigenschappen die je aan kleuren verbindt, kan je deze gericht in gaan zetten bij lichamelijke, geestelijke of emotionele klachten. Dit kan helend werken.
Kleuren zijn in staat je in contact te brengen met jezelf. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen jouw zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke kracht (weer) te gaan voelen.
De workshop wordt verzorgd door Marijke Kroon, kleurendocent, kleurentherapeut en analytische tekentherapeut. Ze begeleidt mensen individueel of in groepen, in hun persoonlijke groei. Verhelderen of ophelderen van vaste patronen en gewoonten, door te voelen wat er speelt of gespeeld heeft kan ruimte komen voor verandering en vernieuwing.

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security