Bingo-middag

Op 6 oktober was weer de bingo gepland, maar een paar dagen daarvoor werd onze “Ballenman” geveld door hevige koorts en belandde in het ziekenhuis.

Wat een schrik! Gelukkig is hij weer aan de beterende hand. We hopen dat hij 17 november weer van de partij kan zijn achter de ballentafel. Marianna was op vakantie dus het raddraaiertje was er ook niet. Rietje die altijd meehelpt met de prijzen had zich ook af moeten melden omdat ze voor allerlei onderzoeken in het ziekenhuis moest zijn. Dus we moesten wat improviseren. Goede raad was duur. Marianne heeft alles nu alleen moeten voorbereiden maar zoals altijd, zij is niet voor een gat te vangen en laat zich zeker niet uit het veld slaan.

Omdat we niet in de voorruimte van het auditorium konden, zijn we gezellig in het personeelsrestaurant gaan zitten. Dit was veel gezelliger, dus de volgende keer gaan we daar maar weer zitten.

De prijzen waren erg mooi en voor iedereen was er een prijsje.

Marianne fungeerde als “Ballenvrouw” en Wahieda draaide de eerste ronde de ballen. De 2e en 3e rondes wierp Jos zich op als raddraaier. De opkomst was 20 personen, helemaal niet slecht vooral omdat er zoveel afzeggingen waren. Heb je ook zin in een gezellige middag? Voor € 7.50 heb je een geweldige middag, inclusief drie bingorondes, koffie of thee met iets lekkers en een glaasje fris met nootjes en een stukje worst en kaas.

 

Tot ziens op 17 november.

x Logo: Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security