Interview met de Goed Heiligman

De antwoorden van Sint Nicolaas op de gestelde vragen zijn in het kort weergegeven.

Ik ben blij dat ik u op zo’n vroeg tijdstip, 07.00 uur in mijn bisschoppelijk paleis in Madrid te woord kan staan. Door de enorme drukte en hectiek, voorafgaand aan mijn bezoek aan de kindertjes in Nederland, zit ik steeds in tijdnood. Ik geef leiding aan honderden Pieten en ik moet constant controleren of de Pieten hun werk goed doen en geen kindertjes vergeten.

Ik ben ook met de tijd meegegaan en we hebben alle kindertjes met hun ouders en adressen in Nederland in een heel groot computersysteem ingevoerd. Dit houdt ook in dat hun speciale wensen ook in de computer zijn ingevoerd. Kortom, niemand wordt vergeten.

 sint Ik heb onderzoek laten doen naar het gedrag van de kindertjes in de Nederlanden. Ze zijn over het algemeen allemaal lief.

 

Maar ik houd ook wel van stoute kindertjes, die zijn vaak wat ondernemender en hebben een sterkere wil en voeren wel eens kattenkwaad uit. Maar op pakjesavond zitten ze vol spanning te wachten en dan zijn ze allemaal lief.

Het is algemeen bekend, 6 december is mijn verjaardag. Bisschoppen, zo als ik, hechten geen waarde aan het vieren van hun verjaardagen. Maar omdat Spanje altijd een speciale band heeft gehad met het kikkerlandje, de Nederlanden (België en Nederland) heb ik lang geleden besloten om aan de vooravond van mijn verjaardag, 5 december dus, alle kindertjes blij en gelukkig te maken met één of meer cadeautjes.

Ik ben blij om 30 november naar Reade te komen, waarschijnlijk zonder mijn paard Amerigo. Ik ben gespannen hoeveel kindertjes ik blij kan maken.

klein-gebaar

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security