yogalessen vanaf september

Beste mensen van de VRA,

Hartelijk dank voor de hartverwarmende kaartjes en berichten die ik mocht ontvangen in de herstelperiode van de hersenschudding. Ik ben er nog steeds erg blij mee.

Gelukkig gaat het steeds beter en langzaamaan ben ik weer gedoseerd aan het werk. Een aantal yogalessen zijn komen te vervallen maar de yogales bij de VRA op woensdagochtend gaat gewoon door, zo ook de hypnotherapie.

Voorlopig is de wekelijkse yogales van de VRA op woensdag van 11.00 – 12.15 uur in mijn nieuwe praktijk in Abcoude. Voel je welkom voor een proefles mindful yoga in het groen.

Hartelijke groet,
Marlies Verdonk


Omdat Marlies, onze yogadocente, enige maanden geleden tot twee keer toe haar hoofd heeft gestoten en hierdoor een zware hersenschudding heeft opgelopen, hebben we een tijdlang geen yogales kunnen krijgen. Maar maandag ben ik even bij haar op bezoek geweest en gelukkig gaat het weer wat beter. Omdat we haar lessen erg missen en ze nog niet kan reizen, hebben we een oplossing gevonden.
We kunnen tijdelijk bij haar thuis in Abcoude les krijgen. Enkel met het vervoer moeten we wat regelen, maar laat dat maar aan mij over dus dat komt wel goed. Woensdag 5 september zijn we weer van start gegaan. Marlies en Maarten, hartelijk dank voor het beschikking stellen van de ruimte.
Marianne

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security