Gezondheid en Voeding

Ontgiftig jezelf met de juiste voeding
| Immuniteit |

Je kunt je beperken tot alleen groenten- en vruchtensappen, water en kruidenthee. Doe dat dan bij voorkeur niet langer dan twee tot uiterlijk drie dagen.
Het ontgiftings dieet dat eruit bestaat enkel bepaalde voedingsmiddelen te gebruiken in combinatie met water, vruchtensappen en kruidenthee, kun je langer volhouden en is iets gematigder.

En plan het zo dat je die dagen geen stressvolle en inspannende activiteiten hoeft te doen. Doe hoogstens wat lichte, yoga-oefeningen.

Gebruik daarvoor volgende voedingsmiddelen:
Eet vers fruit of pers het uit. Doe rustig aan met, of vermijd de grapefruit. Deze heeft een erg sterke uitwerking op de lever en kan in combinatie met een ontgifting te veel van het goede zijn.
Gebruik verse groenten – behalve mais. De voorkeur gaat uit naar broccoli, bloemkool, ui, radijs, venkel, knoflook, artisjokken, rode en groene groenten. 
Zet rijst op het menu en kies voor zilvervliesrijst of basmatirijst. Ook rijstwafels, rijstcrackers en pasta van rijst wordt aanbevolen. Peulvruchten – erwten, linzen, kidney bonen, kikkerertwen zijn allemaal prima.
Bij iedere drogist ontdek je tenslotte natuurlijke producten die je helpen bij het ontgiftingsproces.Hersenplaques opgeruimd door DHA en vitamine D

De ziekte van Alzheimer wordt veroorzaakt door een proteïne genaamd amyloïde-bèta, dat plaques in de hersenen kan vormen. Onder gezonde omstandigheden wordt het proteïne opgeruimd door immuun cellen. 
Onderzoekers hebben waargenomen dat dankzij vitamine D en het omega-3-vetzuur DHA (Docosahexaeenzuur) de plaques beter opgeruimd worden.

Immuun cellen hebben dus een belangrijke taak uit te voeren in de hersenen. Bij alzheimer voeren de immuun cellen hun taak verkeerd uit: ze lokken ontstekingen uit, maar ze ruimen de plaques niet op. DHA en vitamine D zijn twee belangrijke stoffen die de taakvoering van immuun cellen regelen.

 

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security