Enquête: openen medicijnverpakkingen

ReumaNederland vindt het belangrijk dat mensen met een vorm van reuma zelf hun medicijnverpakking open kunnen krijgen. Uit eerder onderzoek weten we dat veel mensen hier moeite mee hebben. Daarom zijn wij o.a. een samenwerking aangegaan met Universiteit Twente om een reumavriendelijke pilstrip te ontwikkelen. Het televisieprogramma Kassa is onlangs een nieuw onderzoek gestart bij patiëntenverenigingen van patiënten die last hebben van hun botten, gewrichten, spieren en/of zenuwen. Kassa wil blootleggen hoe vaak patiënten problemen ervaren met verpakkingen en, als dat zo is, of ze dan worden geholpen door hun arts of apotheker.

Enquête: jouw ervaring bij openen medicijnverpakkingen
Heb jij een spier- of zenuwziekte, een vorm van reuma, een hersenaandoening, kanker, vermoeidheidsklachten of een andere aandoening? En heb jij door je aandoening of ziekte last van je botten, gewrichten, spieren, pezen of zenuwen? Dan willen we je vragen om deze enquête over medicijnverpakkingen in te vullen. Dit kan tot 3 maart 2021.

Jouw hulp wordt zeer gewaardeerd!

Naar de vragenlijst: www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/enqute-ervaring-openen-van-medicijnverpakkingen-van-patiënten

 

 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security