Update Marianne

Marianne

De afgelopen maanden ben ik geopereerd achtereenvolgens aan mijn linker en rechter bovenarm. Met beide bovenarmen gaat het uitstekend, echter ik heb nog wat naweeën, nl lichte zenuwpijntjes. Ik kan mijn geluk niet op. De behandelende arts staat ook versteld van het behaalde resultaat. Ik kan mijn armen weer pijnloos de lucht insteken of op de rug doen. Deze vorm van lipoedeem is invaliderend. De omvang van mijn armen is van 54 cm teruggebracht naar 32 cm. Het is wel een dure grap, het ziekenfonds betaalt de kosten niet, maar waar kun je je spaargeld beter in investeren dan in je eigen gezondheid. Nu ik een Koninklijke onderscheiding heb gekregen, heeft dat mijn gezondheid een “boost” gegeven. Hierdoor kan ik me weer met volle energie inzetten voor de VRA en haar leden. 

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security