Van het bestuur -09

Van de voorzitter

Beste mensen.

Nu de perikelen rond onze verhuizing voorbij zijn, kunnen we weer overgaan tot de orde van de dag en zaken over de VRA.

Het eerste dagje uit is alweer een feit en de deelnemers hebben weer van de gelegenheid gebruik gemaakt om elkaar weer in een prettige ambiance te kunnen ontmoeten.

Deze dag is als vanouds een enorme fijne dag geworden.

En het volgende uitje naar Avifauna staat alweer op stapel, de reis is al gepland en verderop vindt u een aanmeld formulier. Maak nu ook gebruik van deze grandioze bus / bootreis.

We hopen op mooi weer met alleen maar gezellige mensen.

Verder is er helaas nog geen ruimte voor de bingo, dit in verband met de welbekende covid-19 beperkingen, maar zo gauw het in Reade mag, starten we weer met de bingo. We blijven u daarover informeren.

Hopelijk krijgen we de komende maanden nog een beetje zon, want we zijn er met elkaar wel aan toe. Je moet nu vitaminen tanken voor de komende donkere maanden.

Hans Beglinger

Van de secretaris

Lieve allemaal

Hier weer een berichtje van het secretariaat. Het dagje ut naar de Biesbosch was weer een succes. Alles werkte mee, zelfs het weer. Het was de hele dag droog! Iedereen was in een prima stemming, want na zoveel tijd van afzien mochten we eindelijk weer op stap. In 1e instantie mochten we maar met 50 personen aan boord, dus de bus was snel volgeboekt. Maar omdat we plots weer wat meer vrijheden hebben gekregen, mochten we toch met 70 personen aan boord. We reden daarom met 2 volle personenauto’s en een busje voor negen personen mee. Ik kon op het laatste moment dit busje nog huren. Peter heeft dit busje gereden. Vanaf hier onze dank daarvoor. Dit hield in dat we niemand teleur hoefden te stellen. We hebben vijf volle uren gevaren op de Biesbosch. Wat is Nederland vanaf het water toch mooi! Aan boord kregen we koffie met gebak en werd een heerlijke lunch gepresenteerd en als klap op de vuurpijl kregen we nog een ijsje met vruchten en slagroom. Kortom, het was een meer dan geslaagde dag.

Op donderdag 9 september staat het volgende uitje op de agenda, we gaan nu naar Avifauna. De meesten van jullie zijn drie jaar geleden ook mee geweest en weten dus hoe geweldig goed het toen was. Het aanmeld formulier vindt u verderop in deze editie van het VRA-Nieuws. Ook hebben we weer enkele nieuwe leden ingeschreven.

We hopen dat ze zich gauw thuis voelen, zodat onze vereniging als een warme deken aanvoelt.

 

Van de penningmeester 

Onze penningmeester Marianna vraagt of jullie zoveel als mogelijk een automatische incasso voor de jaarlijkse contributie willen afgeven. Onze boekhouder Martin kan hierdoor sneller en accurater werken. Dat scheelt een hele hoop werk en hoeven we niet meer om de contributie te “zeuren”. We snappen wel dat die mensen graag even telefonisch contact hebben en dat is natuurlijk altijd mogelijk. Het is wel teleurstellend als er leden zijn die “vergeten” te betalen. Grijp je kans en bel Marianne 06-20436050. Alvast bedankt voor jullie medewerking.

 Marianne & Marianna

 

Van de redactie 

De derde editie is weer werkelijkheid geworden. Zoals jullie zien is het weer een topproduct geworden, mede dankzij de inbreng van onze “huisdrukker”.

Deze editie is vervroegd in verband met de door het bestuur geplande dagje uit naar Avifauna in september.

Een aantal artikelen is overgenomen uit diverse bronnen. We denken dat deze onderwerpen interessant zijn voor onze leden. In dit kader is een tweetal artikelen geplaatst over een hedendaags probleem, namelijk Zoom-dysmorfie.

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security