Bingo 19jan23

De volgende bingo middag staat gepland voor 19 januari 2023 in het personeelsrestaurant van Reade op de 2e etage. Jullie worden om 15.00 uur verwacht tot ca 16.30 uur. We hopen weer op een grote opkomst

Aanmelden bij Marianne op 06-20436050. Voor € 7.50 heb je een heerlijke middag, met 3 speelrondes en altijd prijs en een kopje koffie/thee met iets lekkers en tussendoor een glaasje fris met stukjes kaas en worst. Introducées zijn natuurlijk van harte welkom.

Zegt het voort !!!                         Zegt het voort!

 

Griepje ?
Maak een kippensoep, waarbij de (hele of halve) kip in de soeppan reddeloos is neergestort. Laat de kip, met bot en al goed trekken, enige uren!
Maak de soep zoals altijd maar vul de soep aan met gember en een beetje knoflook. Hierbij ontstaat dus een Aziatische kippensoep en die heel smaakvol en helend is. Kippensoep als remedie tegen griep is al een eeuwenoud Joods medicijn.
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security